Tuesday, September 25, 2012

Ahad yang penuh

Ok la sy asik guna bahasa campur-campur... Oh My English! Huhu
Last week 23-sept ops i did it again, biar la bahasa apa janji org paham nk baca. Tul x?
Kali ni sy semangat bangun pg nj sarapan Mee Bodoh Klik Sini ke post mee bodo

Tenang nye Melaka di pagi ahad tiada kesesakkan langsung.

Photobucket Pictures, Images and Photos
Cuaca yg tenang...

Lepas sarapan trus ke Shah alam, tiba di sana kami menonton sepak takraw... Uhmm sepak takraw?? Kurang mint la plak klu ada mamat hensem main ke br la minat... Huhu tgk takraw dalam UITM Shah Alam.

Lepas tgk takraw direct tu Setia City Mall, dlu tempat ni mcm xde apa... Kosong ada la perumahan sikit... Skng da ada mall besau, i think org klang ke shah alam xpwrlu g jejauh dah nk shopping. Yg penting nnt H&M nk bukak kt Setia Mall ni huhu

Photobucket Pictures, Images and Photos

Photobucket Pictures, Images and Photos
Besar kan? Xsilap dlu penah wat konsert MLTR kt sini...

Setiba je kami si sini trus cr kedai makan, sgt byk pilihan ok huhu... Actually nk try Sakura Kristal, as recommended by a friend tp xjumpe-jumpe. Ending nya kita org makan Carl Jr, 1st time makan Carl Jr ni selalu dgr org ckp fries dia best. Tp suni mmg byk tmpt makan u name it ada jer hehehe san francisco Coffee pon ada sini (tah betul ke x ejaan, hentam je ko eja)

Photobucket Pictures, Images and Photos

Photobucket Pictures, Images and Photos

Photobucket Pictures, Images and Photos
Beger dia mmg amat besar and those fries really taste natural so i added some salts huhu...

Lepas tu jln2 pusing2 penat dah minum boost lak sedap taw air ni melawaskan perut hehehe

Photobucket Pictures, Images and Photos

Photobucket Pictures, Images and Photos

Photobucket Pictures, Images and Photos

Hmm nothing muh nkncite sbb sya rsa weekend sy xseberapa kali ni... Mybe hujung bulan poker pon dh nipis....

4 comments:

  1. the burger looks delish.. thanks for visiting my blog! follow me and i'll follow back. thanks! :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...