Friday, April 17, 2015

Travel Insurance

Normally orang selalu lepas pandang pasal insuran ni. insuran ni penting sgt2, tak kire la personal insurans ke travel insuranse ke. as for me yang suka sgt travel, travel insurans ni penting. air asia selalu nya insurans ni kene beli asing, untuk flight international return RM25, one way RM13. mahal kan? untuk flight domestic if im not msitaken around Rm20 for return (pergi balik nye flight).
So apa Liz cuba sampai kan, hehe ada insurans lain leh cover untuk travel ni Multi purpose insurans or also known as MPIB. Liz pon br jer explore benda ni, dgr pond gr kawan2. so sgt murah untuk return flight travel insurance international RM9. nampak x? berapa kita jimat lebih kurang 64% ahaks... RM16, boleh buat beli makanan dlm flight or fridge magnet :P hehe

cara nak beli insurans ni senang jer and amat mudah, first pegi website ni http://www.mpib.com.my/
Klik kat lambang kapal terbang tu

kemudian klik kat get a quote

masukkan travel plan kita, ikut tarikh dan tempat kita nk pergi

next next

so akan keluar harga insurans, pegi balik sepanjang perjalanan RM9

so buat payment


coverage insurans
erk macam simple kan entry ni? hahaha... anyway cara mudah dan murah untuk beli insurans selain beli insurans AA.

1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...