Friday, April 17, 2015

Ho Chi Minh @ Saigon Day 4

last day, our activity? nothing much. so sbb kan beg dah terlebih berat. nk mengangkut naik bus mmg jauh la nk menapak. kami amik teksi vinasun.

last day heavy breakfast pasai takde duit kang lapo nak buat mcm mana? nasi goreng seafood and pekjah order mi pho

the menu

menu
Lepas makan kitaorg jln2 pusing2 kejap then balik hotel, so pada mula minta hotel call kan taxi, tp hotel cakap (hotel boleh bercakap hokeyy) taxi mmg sentiasa ada je depan hotel. So mmg ada taxi vinasun ni. risau tau tak cukup duit (ni akibat berbelanja tanpa beringat).

Cara kiraan meter taxi vinasun

the driver :p


Airport dia ok, sampai2 cari tempat wrapping pasal pekjah nk wrap bag dia yg br beli kt HCM besar gedabak. tak igt pulak harga nya tp bwh usd5 rasanya. maaf klu salah.
Pekjah nk wrap bag dia sbb harta karun terlalu byk

sempat posing, tembam gile time ni. nk tayang kasut sebenar.


ok lesson learnt for me, kasut tu kene bukak yer masa dekat, dan dan dan baju tu pon kene bukak. menangis mak ok. sbb mak pakai singlet je kat dalam. tp nasib baik masa nk buka dah separuh dia perasan dia suh jalan jer. adoi.. sebenar nk packing2 baju masuk bag mls nk tarik pkai je la sweater gini. tak sangka plak kene bukak semua. menangis lg... huhuhu..anyway tu experience yg xleh di lupakan.

nk visit lg x HCM? not sure la. sbb im a foodie traveller, tp sapa2 suka kain cotton ke apa2 la.. sure suka tempat ni mcm heaven.



1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...