Tuesday, October 9, 2012

Row Six Retaurant, Jusco Melaka

Actually da 3 kali try makan kt sini and not even once fail me. Sedap hehehe so kat Row Six ada pelbagai jenis authentic food for asian. Some from Vietnam, Combodia, Thailand, Indonesia and Of course Malaysia itself.
Menarik kan? Row Six Restaurant ni terletak dalam Jusco baru aka AEON Bandaraya. So klu korang slalo pegi starbucks ke ada la dekta deret-deret situ sebalah vivo.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Photobucket Pictures, Images and Photos
Siap ada baguette fresh depan mate uols ok heehe xpenah terlintas nk try lg, one day maybe hehe

Photobucket Pictures, Images and Photos
The best think is they got this think to call those waiter/waitress?? So takde suara nk pgl tekan jer... The worst thing is the wifi xleh connect. 3x kali dtg mmg xdpt pon wifi ni huhu... Hiasan je kot?

Photobucket Pictures, Images and Photos
Ini nama nye Mee Soba with Sweet Sour Chicken i think vietnam food? Not sure cause can't remember.. Sedap but sweet sour chicken tu xberapa nk kene sgn tekak. So next time nk try nk amik mee soba dgn lain sbb dia ada byk sgt jenis hehe.

Photobucket Pictures, Images and Photos
gaul-gaulkan Mee Soba tu untuk rasa yg sejati dan sebati... huhu

Photobucket Pictures, Images and Photos
Ni plak bihun goreng, of course la made in Malaysia hehehe... Biasa saja klu dtg sini nk mkn bihun g kedai kat umah sudah huhu tp ikut tekak sendiri la.

Photobucket Pictures, Images and Photos
Ni paling di cari-cari di rindu rindukan. Pad Thai, of course from Thailand. Mm the best of the best pad thai ni. Sedap gile-gile sebijik rasa mcm kt Krabi dlu.
Hmm nyum nyum.... Terasa kt tekak lgi ni... Blk ni nk mkn la huhu...

Photobucket Pictures, Images and Photos
korang kene gaulkan segala remoah ratus keliling pad thai ni... tadaaa sedpa babe xtipu...

Photobucket Pictures, Images and Photos
Ni plak Nasi Ketuk dgn Ayam Rendang... Sedap gk nasi warna biru cm nasi kerabu tp rasa nasi ayam, rendang pedas dan sedap cume telur tu failed mood nk makan tp ni ikut selera memasing la kan. Mmg sdap huhu boleh cube lg.

Photobucket Pictures, Images and Photos
Ni nama air Legend Lemongrass menarik? Mcm air soda herb tp xde laici or longan sedap hehehe..

Photobucket Pictures, Images and Photos
ni dessert yg agak sedap... Mango Sago... uh la la..mmengamit kemanisan buah mangga tu.. tp ni xbape manis mybe lom musim buah kot

Apa pon tempat ni mmg beat bangat mmg akan slalu jd port mkn la lepas ni and yg pasti tuk promosi pembukaan 20% discount. Untung sgt untung... Nyum nyum nk Pad thai...

2 comments:

  1. Replies
    1. as long as im yakin it is halal, takde ragu2 it is halal for me.

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...